EMCO
 
 

Borduren

Borduren is een techniek die bij uitstek geschikt is om materialen die moeilijk te bedrukken zijn toch van een logo te voorzien. Ook als de eisen erg hoog zijn of als het er rijker moet uitzien dan drukwerk is borduren een goede optie.

Bij kleine aantallen kan borduren ook een voordelige mogelijkheid zijn omdat het aantal kleuren geen invloed heeft op de prijs!

Doordat wij zowel in huis borduren als de borduurkaarten maken, kunnen we erg snel werken.

Een beperking is dat de letters die gebruikt kunnen worden niet kleiner mogen zijn
dan 5 mm EMCO maakt gebruik van een Barudan 6 kops 15 naalds borduurmachine, d.w.z. Dat er logo’s gemaakt kunnen worden tot maar liefst 15 kleuren. De Barudan machine staat bekend als de beste borduurmachine in de markt en staat garant voor strak en perfect borduurwerk. Bijzonderheden zijn o.a. dat wij met onze machine een borduring kunnen maken van ruim 40 X 40 cm. Op mouwen kunnen we tot 26 cm hoog en 12 cm breed borduren. Op een borstzakje kunnen wij een borduring maken
van 6 X 7 cm zonder het zakje dicht te borduren.

Logo’s die geborduurd moeten worden, moeten eerst met een borduurprogramma gedigitaliseerd worden. EMCO doet dit in huis waardoor we voordelig en snel kunnen werken en direct aanpassingen kunnen maken.


Wilt u meer informatie over borduren of over onze andere technieken? Neem dan contact op met EMCO.
U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website of direct bellen, tel: 071 - 522 50 27